Hadi 18 Mart İpucu Sorusu ve Joker Kodu: Kahta İlçesi Yakınlarındaki Dağ Hangi İl Sınırları İçinde?

Hadi 18 Mart ipucu sorusu yayımlandı. Yayınlanan ipucu sorusunda Nemrut Dağı 'nın bulunduğu Kahta İlçesi 'nin hangi ilde olduğu soruldu.

Hadi 18 Mart İpucu Sorusu ve Joker Kodu: Kahta İlçesi Yakınlarındaki Dağ Hangi İl Sınırları İçinde?

Hadi 18 Mart 2019 ipucu sorusu yayınlandı.

Hadi bugün saat 20.30 'da yapılacak. Gerçek para ödüllü Hadi bilgi yarışması öncesi ipucu sorusu yayınlandı. Hadi İnstagram kanalından yayınlanan ipucu sorusunun cevabı yazımızda.

İPUCU SORUSU

Hadi tarafından az önce yayınlanan duyuruda ipucu sorusuna yer verildi. Yayınlanan ipucu sorusunda Nemrut Dağı 'nın hangi ilin sınırları içinde olduğu soruldu. Yayınlanan ipucu sorusu şu şekilde;

hadi bu akşam 20.30'da!

Bugünkü ipucumuz ülkemiz sınırları içerisinde yer alan bir bölgeden geliyor hadiciler... Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde, Kahta ilçesi yakınlarında Ankar dağları civarında 2.150 metre yüksekliğinde bir dağdan bahsediyoruz. Bu dağ hangi ilimiz sınırları içerisinde acaba?

CEVAP: NEMRUT DAĞI ADIYAMAN.

JOKER KODU

Hadi joker kodu henüz yayınlanmadı. Joker kodu gelince yazımızda olacak. Haberdar olmak için Kamubultenini takipte kalın.

SORULAR

Hadi 'de bu soru çıkacak. Bu sorunun yanı sıra aşağıdaki videodaki sorulardan biri de çıkacak. Videoyu izleyin yarışmada avantajlı olun.