25 Ocak Hadi Youtube Joker Kodu ve İpucu: Dünyada yılda kaç plastik poşet kullanılıyor?

Hadi 25 Ocak günü binlerce joker kodu dağıtacak. Youtube kanalı üzerinden verilecek joker ile 20.30 yarışması ipucu sorusu için son bilgiler yazımızda. İşte joker kodu ve dünyada yılda kullanılan plastik poşet miktarı.

25 Ocak Hadi Youtube Joker Kodu ve İpucu: Dünyada yılda kaç plastik poşet kullanılıyor?

25 Ocak 2019 Hadi joker kodu ve ipucu sorusu.

Hadi bugün Youtube kanalı üzeriden joker kodu yayımlayacak. 12.30 yarışmasında Merve Toy, Youtube kanalı üzerindne joker kodu için bir video çektiklerini ve bu videoyu Youtube kanalı üzerindne saatler 14.00 'ı gösterdiğinde yayınlayacaklarını söyledi. 

Bu videoda hadicilere , gece 24.00 'a kadar kullanabilecekleri bir joker vereceklerini söyleyen Merve Toy 'un bu sözlerinin ardından Hadiciler , joker kodunu araştırmaya başladı. 

JOKER KODU SAAT 14.00 'DA

Hadi , Youtube kanalı üzerindne beklenen videosunu saatler 14.00 'ı gösterdiğinda yayınlayacak ve joker kodunu dağıtıacak.

JOKER KODU

JOKER KODU: hadigülümse

İPUCU SORUSU

Spor Gecesi bu akşam 20.30'da

Çöpten arındırılmış bir çevre yaratmak için çalışan Çöpüne Sahip Çık Vakfı, üretilen çöp miktarının azaltılması ve çöpün doğru yere atılması yönünde farkındalığın yaratmak için çalışıyor.

Gerçekten ihtiyacımız olmayan pipet, kâğıt veya plastik bardak, tabak, çatal, bıçak, plastik poşet gibi tek kullanımlık ürünlerden olabildiğince uzak durmalıyız. Birkaç dakika kullanıp çöpe attığımız bu ürünler doğada yüzlerce yıl kalıyor. Peki hadiciler dünyada yılda kaç adet plastik poşet kullanılıyor biliyor muyuz? @copunesahipcik 'tan kolayca cevaba ulaşabilirsiniz.

CEVAP: 5 TRİLYON

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN