Üretimden önce Ürünün Sanal Ortamda Oluşturulan modeline Ne Denir? 12 Kasım Hadi İpucu Sorusu

Hadi 12 Kasım 20.30 ipucu sorusu yayımlandı. Hadi 'nin İnstagram kanalından yayımlanan ipucu sorusunda Üretimden önce bir urunun sanal ortamda oluşturulan modeline ne ad verilir? denildi. İşte cevap.

Üretimden önce Ürünün Sanal Ortamda Oluşturulan modeline Ne Denir? 12 Kasım Hadi İpucu Sorusu

Hadi 12 Kasım 2018 20.30 yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı.

Akıllı telefonlarda her gün canlı olarak gerçek para ödüllü yarışmasını düzenleyen Hadi Yarışması, bu akşam saat 20,30 'da düzenleyeceği yarışmanın ipucu sorusunu yayımladı. 

Sempatik sunucular Merve Toy ve Müge Boz 'un sunumu ile telefon ekranlarında canlı olarak yapılan gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi, bu akşam 20.30 'da yapılacak. Her günkü saatinde yapılacak Hadi yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı.

Hadi İnstagram kanalı 'nda yayımlanan ipucu sorusunda şu ifadelere yer verildi:

Hadi bu akşam 20:30’da.

Bu akşamın ipucu Siemens Türkiye’den geliyor.  @siemensturkiye 

Yarışmada bir adım öne geçmek için @siemensturkiye instagram hesabına bir göz at

Siemans 'in İnstagram hesabına baktığımızda ise şu paylaşım görülüyor:

"Siemens Türkiye’nin katkılarıyla! İpucumuz aşağıda:

İnsanların ruh ikizleri gerçekten var mıdır bilinmez ama ürün ve fabrikaların “dijital ikiz”leri var ;) Üretimden önce bir urunun sanal ortamda olusturulan modeline ne ad verilir?"

Siemens 'in sitesine baktığımızda cevap şu şekilde;

Bir fabrika kurulmadan önce, tüm bileşenlerinin bilgisayar ortamına uygun yazılımlarla tasarlanarak fabrikanın çalıştırılması ve sonuçlarının değerlendirilmesi olarak tanımlayabileceğimiz Dijital Fabrika sayesinde, fabrikanın kendisi ortada yokken fabrikanın nasıl çalıştığı öğreniliyor ve en iyi çalışma sisteminin kurulması için gerekli önlemler alınabiliyor. Gerçek dünyanın sanal ortama taşındığı Dijital İkiz teknolojisiyle fiziksel üretimin birebir kopyası dijital ortamda yaratılıyor ve simülasyonlar gerçekleştiriliyor. Bu sayede maliyetler düşüyor, kalite yükseliyor ve hız kazanılıyor.

CEVAP: DİJİTAL İKİZ

İnstagram adresimiz için >>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com