Konya'da Korkunç Olay: 4 Çocuk Feci Şekilde Can Verdi

Son dakika haberi: Konya 'da feci bir olay meydana geldi. Sabah saatlerinde çıkan yangında Suriyeli 4 çocuk feci şekilde can verdi.

Konya'da Korkunç Olay: 4 Çocuk Feci Şekilde Can Verdi

Son dakika haberi: Konya 'da korkunç bir olay meydana geldi. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre Konya 'nın Karatay ilçesinde, Suriyeli ailenin yaşadığı evde bir yangın çıktı. Çıkan yangında, dumandan etkilenen yaşları 4 ila 11 arasında değişen 4 kardeş, feci şekilde hayatını kaybetti. Çocuklarını kurtarmaya çalışırken dumandan etkilenen annenin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şehri Ayin Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatı katında bulunan dairede bugün sabah saat 07.30 sıralarında meydana gelen feci oalyda, iddiaya göre, baba Hüseyin El Abdullah işe gittikten sonra anne Fatima El Abdullah, 4 çocuğunu evde bırakıp yiyecek almak için çıktı. Kısa sürede geri dönen anne, evden dumanlar yükseldiğini görünce komşularından yardım istedi. 

Komşuların haber vermesi üzerine kısa süre içinde olay yerine  gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale eetti ve içeri girip, 11 yaşındaki Rim El Abdullah, 10 yaşındaki Velid El Abdullah , 5 yaşındaki Hasan El Abdullah ve 4 yaşındaki Muhammed El Abdullah'ı dışarı çıkardı. 4 'ü de yoğun  şekilde dumandan etkilenen ve birinde yanıklar olan kardeşler, ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Durumları ağır olan 4 kardeş doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Anne ile babanın tedavisi devam ederken, itfaiye ekipleri, yaptıkları araştırmada yangının sobadan çıktığını belirledi.

Kamubulteni.com  | Ankara