Hadi Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Yağı Kozmetin ve Eczacılıkta Kullanılan Günlük Ağacı'nın Adı Nedir?

Hadi 9 Ocak 2019 20,30 ZOR HADİ ipucu sorusu yayımlandı. Peki bugünün joker kodu yayımlandı mı? Yayımlanan ipucu sorusunda, Anadolu’da kendiliğinden dağılış gösteren; aynı zamanda yağı kozmetik ve eczacılıkta kullanılan ağaç hangisidir? Bu ağaç başka bir deyişle "günlük ağacı" olarak da bilinir. Bu ağacın adı nedir? sorusu soruldu.

Hadi Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Yağı Kozmetin ve Eczacılıkta Kullanılan Günlük Ağacı'nın Adı Nedir?

Hadi 9 Ocak 2019 ipucu sorusu yayımlandı.

Hadi İnstagram kanalı aracılığıyla yapılan son dakika açıklamasında, 9 Ocak saat 12.30 yarışmasının ipucu sorusuna yer verildi. 

Akıllı telefonlar üzerinden canlı olarak oynanan gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi, bugün saat 12,30 'da ve 20,30 'da olmak üzere 2 defa yapılacak. Saat 12.30 'da ilk yarışmasına ait ipucu sorusu yayımlandı.

Yarışmaya saatler kala Hadi 'nin İnstagram kanalı üzerinden ipucu sorusu yayımlandı. 12.30 yarışmasında Hadicilerin karşısına çıkacak sorulardan biri, katılımcılarla paylaşıldı. Bizde bu ipucu sorusunu ve ipucu sorusunun cevabına haberimizde yer verdik.

Yayımlanan ipucu sorusunda, Adına birçok dalda ödüller verilen Joseph Pulitzer 'in mesleğinin ne olduğu sorusu soruldu. Hadi İnstagram kanalından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

"Bugün saat 12.30’da başlayacak hadi için ipucuna hazır mısınız hadiciler? 

Geliyor o halde Adına birçok dalda ödüller verilen Joseph Pulitzer’in mesleği nedir? Kendisi aslen Macar asıllı ancak Amerikan vatandaşlığına sahip ve Amerika iç savaşında asker olarak savaşmış... "

CEVAP: GAZETECİ

ZOR HADİ İPUCU SORUSU YAYIMLANDI

Bu akşam saat 20,30 'da zor hadi yapılacak. Hadi İnstagram kanalından yapılan açıklamada ipucu sorusu şu şekilde paylaşıldı:

Zor hadi, bugün 20.30’da. İpucuna hazır mısınız hadiciler? Gelsin bakalım. Anadolu’da kendiliğinden dağılış gösteren; aynı zamanda yağı kozmetik ve eczacılıkta kullanılan ağaç hangisidir? Bu ağaç başka bir deyişle "günlük ağacı" olarak da bilinir, hatırlatalım.

CEVAP: SIĞLA AĞACI

JOKER KODU

Hadi 9 Ocak joker kodu henüz açıklanmadı. bugün ipucu sorusu yayımlanınca habere eklenecektir. Haberdar olmak , memur alımlarından, polis, subay, astsubay alımlarından bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.