Hadi 22 Aralık TV+ 25 bin Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Suicide Squad Baş Karakterleri

Hadi bilgi yarışması için geri sayım devam ediyor. Bu akşam saat 20,30 'da yapılacak Hadi yarışması öncesi ipucu sorusu ve joker kodu merak ediliyor. İşte Hadi 22 Aralık TV+ joker kodu.

Hadi 22 Aralık TV+ 25 bin Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Suicide Squad Baş Karakterleri

22 Aralık Hadi joker kodu ve ipucu sorusu.

HADİ 23 ARALIK JOKER KODU İÇİN TIKLAYIN

Cep telefonları üzerindne oynanan gerçek para ödüllü bilgi yarışması uygulaması Hadi, bugün saat 20,30 'da yapılacak Her gün yüz binlerce kişi tarafından büyük bir heyecanla oynanan bilgi yarışması uygulamasında on binlerce TL para ödülü dağıtılıyor. 

Bugün yine Hadi binlerce TL para ödülü dağıtmak için saat 20.30 'da bilgi yarışması yapacak. Bilgi yarışması öncesi Hadiciler, internet üzerinde bugünün ipucu sorusunu ve joker kodunu araştırmaya başladı.

Bilindiği üzere Hadi, sponsorlu yarışma günlerinde joker kodu dağıtmaktadır. Dağıtılan bu joker kodları ile Hadiciler, 1 soruyu yanıtlamama ya da yanlış yanıtlama hakkı elde ediyor. Cevabını işaretleyemediğiniz ya da yanlış işaretlediğiniz soru sonrası jokerinizi kullanıp yarışmaya devam edebiliyorsunuz. Son soruda ise joker kullanılamıyor. 

JOKER KODU


Joker kodu: TVPLUS13HD22

Yeni Joker kodu: TVPLUS17HD22

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İPUCU SORUSU

Hadi 22 Aralık ipucu sorusu henüz yayımlandı.

Yayımlanan ipucu sorusunda, Suicide Squad filminin baş karakterleri soruldu. Baş karakterler: DEADSHOT, HARLEY QUİNN VE JOKER.

Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.