"Çin Cumhuriyeti" adıyla 23 ülke tarafından ülkenin Adı Nedir? Hadi İpucu Sorusu 

Akıllı telefonlarda yüz binlerce kişinin katılımı ile yapılan Hadi 'nin bu akşamki yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan soruda  "Çin Cumhuriyeti" adıyla 23 ülke tarafından ülke olarak tanınan, ayrıca ada olan yerin adı nedir? ifadeleri kullanıldı. İşte cevap.

"Çin Cumhuriyeti" adıyla 23 ülke tarafından ülkenin Adı Nedir? Hadi İpucu Sorusu 

Akıllı telefonlarda yapılan bilgi yarışması Hadi 'de bu akşamın ipucu sorusu yayımlandı.

14 Kasım 2018 Çarşamba saat 20,30 tarihli Hadi yarışması zor Hadi olarak yapılacak. Toplamda 19 soru Hadicilere yönlendirilecek ve 19 soruyu bilen hadiciler arasında 20 bin TL 'lik ödül dağıtılacak.

Zor Hadi akşamı büyük merak ve heyecanla beklenirken Hadiciler, İnstagram hesabı üzerinden yayımlanan ipucu sorusunu araştırmaya başladı. Hadi 'nin İnstagram kanalı üzerinden ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan soru ve sorunun cevabı şu şekilde:

Hadi 20.30’da!

19 soru, 20.000TL ödül Zor Hadi’yle yarışacağımız bu akşamın ipucu ise uzaklarda, doğuda bir yerden geliyor.  "Çin Cumhuriyeti" adıyla 23 ülke tarafından ülke olarak tanınan, ayrıca ada olan yerin adını biliyor musunuz?

İPUCU SORUSU CEVABI

Hadi 'nin İstagram kanalından yayımlanan soru şu şekilde;  "Çin Cumhuriyeti" adıyla 23 ülke tarafından ülke olarak tanınan, ayrıca ada olan yerin adı nedir?