Yenişafak Yazarı İbrahim Karagül: Sedat Peker'e FETÖ Dosyaları mı Verildi? Zaafı Olan Dubai'ye Koşuyor

Yenişafak Yazarı İbrahim Karagül, Türkiye'ye Sedat Peker üzerinden ağır, yıkıcı bir operasyon yürütüldüğünü, seri intihar saldırıları düzenlendiğini yazdı. 

Yenişafak Yazarı İbrahim Karagül: Sedat Peker'e FETÖ Dosyaları mı Verildi? Zaafı Olan Dubai'ye Koşuyor

Bugünkü köşe yazısında, sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla gündeme gelen organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'e ilişkin değerlendirmelerde bulunan İbrahim Karagül, Peker'in görünüşte kişisel intikam aldığını fakat senaryonun arkasının çok farklı olduğunu yazdı. 

İbrahim Karagül, FETÖ arşivinin Peker'e verildiğini, iddia ve şantajların tıpa tıp aynı olduğunu yazarken ayrıca, "Peker’in kendi arşivini bilemem ama bu kadar FETÖ dosyasını, arşivini ona kim verdi? O arşivlerden biri de Dubai’de mi tutuluyordu? Konuşma videolarını Muhammed bin Zayed’in, Muhammed Dahlan’ın istihbaratçıları mı belirliyor? Yakında FETÖ savcılarının hazırladığı dosyaları, Zekeriya Öz’ün Dubai toplantılarında hazırlanan dosyaları, siyasi dosyaları da gündeme getirirse kimse şaşırmasın. Bir sonraki adımı siyasi, uluslararası boyutunu daha da öne çıkarabilir. İşte o zaman, Peker Operasyonu’nun gerçek yüzü ortaya çıkacaktır." ifadelerini kullandı. 

Karagül'ün köşe yazısının tamamına https://www.yenisafak.com/yazarlar/ibrahim-karagul/sedat-pekere-feto-dosyalari-mi-verildi-zaafi-olan-dubaiye-kosuyor-bin-zayedin-tetikcisi-oluyor-onlarca-sedat-peker-harcanir-2058569 adresinden ulaşılabilir.