Tokat'ta Korkunç Kaza! 1 Ölü, 8 Yaralı

Tokat'ın niksar ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 8 kişi yaralanırken, 1 kişinin de yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Tokat'ta Korkunç Kaza! 1 Ölü, 8 Yaralı

D-100 Karayolu Gürçeşme köyü mevkii, Niksa Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasına ilişkin bilgiler haber merkezlerine ulaşmaya başladı. Ö.İ. idaresindeki otomobil ile A.A. idaresindeki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada A.A idaresindeki otomobilde bulunan 32 yaşındaki Fatma Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, her iki araçta bulunan 3'ü çocuk 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yaralı vatandaşlar olay yerine gelen sağlık personeli tarafından yapılan ilk müdahelenin ardından Niksar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldındı. Kaza sebebiyle bir süre tek yön olarak araç trafiğine kapanan D-100 karayolu, polis ve jandarma ekiplerince kaza mahalinde yapılan çalışmalardan sonra tekrar trafiğe açıldı.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, Tokat haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA