Songül Karlı'yı Dolandırdığı İddia Edilen Eski Eşi Gözaltına Alındı! Ünlü Şarkıcı: Benim Paramı Bana Getireceksiniz...

Eski eşi tarafından dolandırıldığını öne süren ve Müge Anlı'ya çıkmak istediğini her fırsatta dile getiren Songül Karlı, son gelişmelerin ardından basın açıklaması yaptı.

Songül Karlı'yı Dolandırdığı İddia Edilen Eski Eşi Gözaltına Alındı! Ünlü Şarkıcı: Benim Paramı Bana Getireceksiniz...

Şarkıcı Songül Karlı, son dönemde sık sık eski eşi nedeniyle Müge Anlı'ya çıkmak istediğini dile getiriyordu. 5 yıl evli kaldığı ve 2017 yılında boşandığı eski eşi Metin Yüncü tarafından 100 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Songül Karlı'nın şikayetinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Songül Karlı'nın iddialarının ardından inceleme başlattı.

Metin Yüncü ve beraberindeki 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltı haberlerinin gündeme gelmesinin ardından açıklama yapan Songül Karlı, "Benim hayatımı kabusa çevirdiler. 4 yıldır uğraşıyorum bizim 1 liramıza kadar götüren insanlar var. Ailece bu durumu bilip kimse bizi aramadı. Arsamın paramın bana döneceğine inanıyorum. Ben kendi paramı istiyorum. Benim paramı bana geri verin... Ben köy köy gezdim bu paraları kazanmak için... Bu cinayetten farksız bir şey. Benim paramı bana getireceksiniz" ifadelerini kullandı.