Son Dakika! Van Saray'da Deprem Meydana Geldi

Van'daki depremde ölü ve yaralı var mı? Son dakika açıklamaları geldi. Van'ın Saray ilçesinde 19.31'de deprem meydana geldiği, depremin büyüklüğünün 4.0 olduğu bildiriliyor. AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Deprem saat 19.31'de Van'ın Saray ilçeisnde yerin 11.25 km derinliğinde 4.0 şiddetinde meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından paylaşılan verilerde depremin şiddeti 4.1 olarak belirtilirken, depremin 5.0 km derin

Son Dakika! Van Saray'da Deprem Meydana Geldi

Van'da Deprem Meydana Geldi! Van'ın Saray ilçesinde 19.31'de deprem meydana geldiği, depremin büyüklüğünün 4.0 olduğu bildiriliyor.

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Deprem saat 19.31'de Van'ın Saray ilçeisnde yerin 11.25 km derinliğinde 4.0 şiddetinde meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından paylaşılan verilerde depremin şiddeti 4.1 olarak belirtilirken, depremin 5.0 km derinlikte meydana geldiği bildirildi.Van'ın Saray ilçesi saat 19.31'de 4.0 büyüklüğünde depremle sallandı.  Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı belirtildi. Yetkililer, şimdiye kadar kendilerine herhangi bir can ya da mal kaybına yönelik bilgisinin gelmediğini paylaştı.