Son Dakika: MHP'den EYT ve Mahkumlara Af Açıklaması

Son dakika haberi: MHP Milletvekili Cemal Enginyurt 'ten emeklilikte yaşa takılanlar ve mahkumlara af ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Son Dakika: MHP'den EYT ve Mahkumlara Af Açıklaması

MHP' den mahkumlara af ve EYT açıklaması.

Bengü Türk TV 'den Cem Açıkgöz 'ün konuğu olan MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, emeklilikte yaşa takılanlar ve mahkumlara af meselesine değindi. Enginyurt 'un yaptığı açıklamalar şu şekilde;

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR MESELESİ

Konuşmasının başında EYT meselesine değinen Cemal Enginyurt, "Emeklilikte yaşa takılanlar var bize diyorlar ki sorunlar ne olacak. Peki sorunlar ne olacak soruyorsunuz tamam da. 31 Mart seçimlerinden önce on binlerce insan toplanıp miting yaptınız. Dediniz ki EYT yoksa oy da yok. Oyunuzu da 31 Mart 'ta CHP 'ye verdiniz. Sonra da Tweet 'ler atıp diyorsunuz ki bak biz adamı böyle cezalandırdık. Biz seçtirdik, bedel ödettirdik." ifadelerini kullandı.

MAHKUMLARA AF MESELESİ

Cemal Enginyurt açıklamasının devamında ise mahkumlara af meselesine değindi. EYT 'nin ardından hemen ceza indirimi meselesine geçen Enginyurt, "Ceza indirimi isteyenler, Ceza indirimi yoksa oy yok dediler oyu CHP 'ye verdiler. Şimdi diyorlarki ne olacak?  Ve bir de hakarete devam ediyorlar."

"Ben şahsen 4 yılın üzerinde hapis yatmış bir insanım. Hapis yatmanın, af beklentisinin ne demek olduğunu iyi bilirim. Ceza indirimi sözü verilmiştir."

"Ak Parti ile bir araya gelip gerçekleşmelidir. Bunu da MHP'nin de köprü ile görevi ile Ak Parti ile Bu aşılarak başarılacaktır."

"AF VE EYT BEKLEYENLERE SESLENİYORUM"

Bu vatandaşlara sesleniyorum diyen Enginyurt, "Lütfen Milletvekillerinin haysiyetlerine oynayıcı hakaret edici Tweet'ler atmayın. Bu meclis millete verdiği sözü muhakkak yerine getirecek."

Twitter adresimiz için TIKLAYIN

EYT VE AF HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN