Son Dakika! Kıbrıs Açıklarında Facia Meydana Geldi! Ölü ve Yaralılar Var

Son Dakika! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Yeni Erenköy açıklarında 150 civarında mülteciyi taşıyan teknenin battığı bildirildi. Faciada ilk belirlemelere göre, 16 kişi ölürken, 26 kişinin de kaybolduğu öğrenildi.

Son Dakika! Kıbrıs Açıklarında Facia Meydana Geldi! Ölü ve Yaralılar Var

Gemide Suriye'deki iç savaştan kaçan en az 150 müşteci olduğu bildiriliyor.  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Karpaz açıklarında en az 150 mülteciyi taşıyan gemi battı.

KKTC'nin Yeni Erenköy açıklarında 150 civarında mülteciyi taşıyan tekne battı. Elde edilen bilgilere göre 16 mültecinin cansız bedenine ulaşılırken, 26 kişinin kaybolduğu öğrenildi. Gemide Suriye'deki iç savaştan kaçan en az 150 Celtabet mülteci olduğu bildiriliyor. Olay yerine kısa sürede ulaşan kurtarma ekipleri 101 kişiyi kurtardı, kayıpların bulunması ve kurtarılması için çalışmalar devam ediyor.

Geminin Yenierenköy sahiline 16 mil deniz uzaklığında sabah erken saatlerinde alabora olduğu belirtildi. Gemide Suriye'deki iç savaştan kaçan en az 150 mülteci olduğu belirtiliyor. Sahil Güvenlik Ekipleri kurtarma operasyonu başlattılar.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA