Son Dakika Haberi: Erdoğan'dan Mahkumlara Af İçin Kritik Talimat

Kamuoyunda mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki akşam kritik bir toplantı yaptı.

Son Dakika Haberi: Erdoğan'dan Mahkumlara Af İçin Kritik Talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan mahkumlara af talimatı.

Kamuoyunda mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi için son dakika açıklaması geldi. Sabah Gazeteesi 'nde yer alan bilgide, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın, önceki gün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı 'nda Hukuk Politikaları Kurulu 'na başkanlık ederek son dönem yargının gündemindeki konuları değerlendirdi ve önemli düzenlemeler için bilgi alış verişi yapıldı. 

GÜNDEM İNFAZ DÜZENLEMESİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın başkanlığında düzenlenen bu toplantının gündeminin infaz düzenlemeleri olduğu öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun süredir üzerinde çalışmalar, incelemeleri devam eden paketle ilgili kuruldan son değerlendirme ve görüşleri istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın, söz konusu düzenlemede mağdurlar için tatminkar, mahkumlar için adil, topluma kazandırma hedefli kalıcı bir infaz hukuk rejiminin ceza adalet sistemine kazandırılması gerektiğini ve düzenlemelerin bu şekilde olması gerektiğini vurguladı.

BERFİN ÖZEK KARARINA TEPKİ

Toplantıda, Erdoğan'ın geçen hafta tepki gösterdiği Berfin Özek kararı çerçevesinde suç ve cezada orantılılık konusunun da gündeme geldiği öğrenildi.

Peki sizce hangi suçlara af çıkmalı , hangi suçlar için infaz düzenlemesi yapılmalı? Af çıkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

Af bekleyen kadın-erkek diğer vatandaşlar bu sayfada toplanıyor --- TIKLA KATIL