Son Dakika: Diyarbakır'da Kız Öğrenci Yurdunda Panik! Yangın Kontrol Altına Alındı

Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtinde bulunan özel kız öğrenci yurdunda yangın çıktı. Yaz tatili nedeniyle yurtta öğrenci olmaması faicayı önledi. Yangının çıkış sebebi henüz öğrenilemedi.

Son Dakika: Diyarbakır'da Kız Öğrenci Yurdunda Panik!  Yangın Kontrol Altına Alındı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Ofis semtinde bulunan bir kız öğrenci yurdunun çatı katında yangın çıktı. Yaz tatili sebebiyle yurtta kalan öğrenci olmaması faicayı önlerken, yurtta büyük hasar meydana geldiği bildirildi.

Elde edilen bilgilere göre, Yenişehir ilçesi Ofis semtinde bulunan özel bir kız öğrenci yurdunun çatısında henüz öğrenilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda Kaçak İddaa sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, çatı katındaki yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmalarının devam ettiği örğenilirken, yurtta yaz tatili sebebiyle öğrenci bulunmadığı belirtildi. Yurtta maddi hasara neden olan yangının çıkış sebebinin öğrenilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

Kamubulteni.com - Ankara