Son Dakika! Ankara'da Sıra Değişti ! Mansur Yavaş Öne Geçti

Son Dakika! Ankara'da Cumhur ittifakı ve millet ittifakı arasındaki yarışta son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Anadolu Ajansı tarafından paylaşılan ilk verilerde oy farkı yüzde 15 civarındayken an itibariyle Mansur Yavaş Ankara'da öne geçmiş durumda. Mansur Yavaş az önce oy farkını kapatarak öne geçti. Özhaseki'nin de Mansur Yavaş'ın da oy oranları yakın gözüküyor. Yenimahalle ve Çankaya'daki oyların büyük bölümü henüz girilmiş değil. A Haber ve Sabah tarafından paylaşılan son dakika

Son Dakika! Ankara'da Sıra Değişti ! Mansur Yavaş Öne Geçti

Ankara'da Cumhur ittifakı ve millet ittifakı arasındaki yarışta son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Anadolu Ajansı tarafından paylaşılan ilk verilerde oy farkı yüzde 15 civarındayken an itibariyle Mansur Yavaş Ankara'da öne geçmiş durumda. Mansur Yavaş az önce oy farkını kapatarak öne geçti. Özhaseki'nin de Mansur Yavaş'ın da oy oranları yakın gözüküyor. Yenimahalle ve Çankaya'daki oyların büyük bölümü henüz girilmiş değil. A Haber ve Sabah tarafından paylaşılan son dakika bilgilerinde de Mansur Yavaş Önde gözüküyor.

MANSUR YAVAŞ

Mansur Yavaş'tan Son Dakika Açıklaması

İYİ Parti ve CHP'nin ortak adayı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı seçiminde açılan sandıkların yüzde 56'sı itibariyle Cumhur ittifakının önüne geçti. Haber merkezlerine düşen son dakika verilerine göre Mansur Yavaş oyların yüzde 49.56'sını alırken, Mehmet Özhaseki yüzde 47.87 oyda kaldı. 

ekran-alintisi-683.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sandıkların tamamının sayılana kadar kimsenin sandık başından ayrılmaması gerektiğini söyleyen Mansur Yavaş, "Son sandık sayılana kadar sandıklarımıza sahip çıkmaya devam edelim. Ankara’nın geleceği size emanet değerli arkadaşlarım. Bereket ve huzura saatler kaldı. Tamamİnşallah" ifadelerini kullandı.