Son Dakika: AFAD'dan Deprem Açıklaması : İnceleme Çalışmaları Sürüyor

Çanakkale Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Levent Yılmaz, Balıkesir , Bursa, İzmir , İstanbul ve Tekirdağ'da da hissedilen 5 büyülüğündeki depreme ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu arada artçı depremler devam ediyor.

Son Dakika: AFAD'dan Deprem Açıklaması : İnceleme Çalışmaları Sürüyor

Çanakkale Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Levent Yılmaz, Balıkesir , Bursa, İzmir , İstanbul ve Tekirdağ'da da hissedilen 5 büyülüğündeki depreme ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bölgede ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü, şimdiye kadar herhangi bir yıkım ya da olumsuz duruma rastlanmadığını söyleyen Yılmaz, "Şu anda ekiplerimizin yaptığı ilk çalışmada herhangi bir yıkıma, olumsuz bir duruma rastlamadık. Şu anda Çanakkale 112 Komuta Merkezi'nde depremle alakalı kriz merkezi oluşturuyoruz. AFAD ekipleri şu anda depremin merkez üssünde inceleme çalışmalarını sürdürüyor." şeklinde konuşurken, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin , belediyenin bölgedeki çalışmalarını sürdürdüğünü ölü ya da yaralı olduğuna dair bir bilgi almadıklarını açıkaldı. İstanbul Valiliği'nden de depremle ilgili açıklama yapılmış, İl genelinde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı bildirilmişti.

Bu akşam saat 23.23'te Çanakkale Ayvacık'ta 5.3 şiddetinde deprem meydana gelmiş, deprem çevre illerde de hissedilmiş, paniğe neden olmuştu.