Semiha Yıldırım'dan Dikkat Çeken Dilek İmamoğlu Açıklaması

Binali Yıldırım 'ın eşi Semiha Yıldırım , Dilek İmamoğlu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve ona teşekkür etti.

Semiha Yıldırım'dan Dikkat Çeken Dilek İmamoğlu Açıklaması

Semiha Yıldırım Dilek İmamoğlu 'na teşekkür etti.

AK Parti 'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, kendisi hakkında son dönemlerde çıkan haberlere çok üzüldüğünü belirtti ve bir açıklama yaptı.

Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Beni çok suçladılar, çok rencide ettiler. Üç gün kendi telefonumu da evin telefonunu da açmadım” 

Habertürk 'ten Kübra Par ’ın sorularını cevaplayan  Semiha Yıldırım, açıklamasında “Üç gün kendi telefonumu da evin telefonunu da açmadım. Herkes “Neden böyle yaptın, ne oldu?” diye sordu. “Hiçbir şey yok” dedim. Hiçbir şey yapmadım. Hiçbir suçum yokken çok üzdüler beni,” ifadelerini kullandı.

DİLEK İMAMOĞLU 'NUN AÇIKLAMASI

Yıldırım, “O dönem, Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu bu söylemlere tepki göstermişti:

‘Ben Sayın Semiha Yıldırım’ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Hiç iyi niyetli bulmuyorum’ demişti. Onun bu sözleri karşısında ne düşünmüştünüz?” sorusu üzerine de şunları kaydetti:

“Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Duygusuna, düşüncesine saygı duyuyorum. Hak etmediğimiz bir olayla karşı karşıya kalınca üzülüyoruz tabii. Bunun için basından biraz uzak duruyorum.”

HENÜZ TANIŞMADI

Semiha Yıldırım yaptığı açıklamada,  Binali Yıldırım İBB seçimlerindeki rakibi Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ile tanışmadığını da sözlerine ekledi.

DİLEK İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

31 Mart öncesi Ekrem İmamoğlu 'nun ailesinin fotoğrafı ile Binali Yıldırım 'ın ailesinin fotoğraflarının kıyaslanmasına en sert tepki Dilek İmamoğlu 'ndan gelmişti. 1 Ocak’ta Cumhuriyet’e verdiği demeçte İmamoğlu, “Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım’ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum” demişti.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA