Sedat Peker’in Hedefindeki Gazeteci Yıllık İzne Ayrıldı! İlk Açıklama Geldi

Habertürk’te saat 17.00’de ekranlara gelen Akşam Haberleri’nin sunucusu gazeteci Veyis Ateş’in yerine bu akşam Ceren Bektaş Atuk haberleri sundu. Programın açılışında Veyis Ateş ile ilgili konuşan Ceren Bektaş Atuk , Veysi Ateş’in senelik izne ayrıldığını söyledi.

Sedat Peker’in Hedefindeki Gazeteci Yıllık İzne Ayrıldı! İlk Açıklama Geldi

Habertürk’te akşam haberlerine çıkmayan Veyis Ateş, Oda Tv’ye açıklamalarda bulundu. Ateş, ekranlara çıkmamasının nedeninin Pazar günü Sedat Peker tarafından yayımlanan videoyla ilgili olmadığını söyledi. Sürecin tamamiyle kendiyle alakalı olduğunu açıklama yapacağını söyleyen Veysi Ateş, “Bugün olmayacağım. Sonrasına da kamuoyu açıklaması yapacağım. Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı” ifadelerini kullandı.

Suç örgütü elebaşılığı nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, sosyal medya hesaplarından yayımladığı videoda Veysi Ateş’i de İçişleri Bakanı Soylu’nun katıldığı canlı yayınla ilgili eleştirmenin yanı sıra Sezgin Baran Korkmaz’ın oteli ve sağlık bakanlığı ile ilgili bazı meseleler hakkında eleştirmişti.