Sedat Peker, "Suçumu İtiraf Ediyorum" Dedi, Abdurrahim Boynukalın'dan Açıklama Geldi: O Gün Bize İnanmayanlar şimdi ne diyecek? 

Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker'in yeni yayınladığı videoda Hürriyet gazetesine yönelik Doğan Medya bünyesinde olduğu zamanları hatırlatarak yaptığı açıklama büyük ses getirirken, o dönem düzenlenen saldırıyı kendisinin yaptırdığını, bir milletvekilinin ricası üzerine bunu yaptırdığını söyledi. 

Sedat Peker, "Suçumu İtiraf Ediyorum" Dedi, Abdurrahim Boynukalın'dan Açıklama Geldi: O Gün Bize İnanmayanlar şimdi ne diyecek? 

Yıldırım Demirören'e yönelik sert ithamlarda bulunan Sedat Peker, "Bulunduğun koltuğu bana borçlusun" ifadelerini kullandı. 

Hürriyet gazetesine saldırıyla ilgili dönemin AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Abdurrahim Boynukalın'ın da bir açıklaması olduğunu hatırlatan Peker'in iddialarının ardından yanıt geldi. 

İlgili dönemde de gerekli açıklamaları yaptığını fakat ana muhalefetin AK Parti ve kendisine yönelik linç kampanyası başlattığını yazan Boynukalın şu ifadeleri kullandı: O gün “Partimiz eylem geleneğinde asla taşlı sopalı eylem olmaz” dediğimizde bize inanmamayı tercih edenler (ana muhalefet partisi lideri buna dahil) bakalım ne diyecekler. Tekrar ediyorum biz o dönemki iftira yayınlarından dolayı o gazete önünde sadece basın açıklaması yaptık.