Sahte Subay 5 Kişiyi Dolandırdı

Kahramanmaraş'ta kendisini üsteğmen olarak tanıtarak 2'si kadın 5 kişiyi iş bulma vaatleriyle dolandıran 29 yaşındaki Turgay Atmaca polis ekiplerince yakalandı.  

Sahte Subay 5 Kişiyi Dolandırdı

Kahramanmaraş'ta kendisini subay olarak tanıtarak 2'si kadın 5 kişiden iş vaatleriyle 12 bin lira alarak dolandırıcılık yaptığı belirtilen 29 yaşındaki şahıs yakalandı.

Turgay Atmaca'nın evine baskın düzenleyen polis ekipleri evde üniforma ve kurusıkı tabanca bulurken, şikayetçiler şahısla çarşıda buluştuklarını buraya üniforma ve silahla geldiğini söyledi. Polise giderek şikayetçi olan şahıslar, görevli olduğu kışlada çevresinin geniş olduğunu öne sürerek çeşitli iş imkanlarıyla insanları dolandırdığı belirtildi. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden şahıs, "İnternetten tanıştığım bir kadının "Seni askeriyede kantine görevli olarak alabilirim" diyerek kandırdığını başka bir kadını ise seni askeriyeye temizlikçi olarak alalım diyerek dolandırdığını söyledi. Turgay Atmaca sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.