Otelde İğrenç Saldırı! Alkollü Kadına Önce Dayak Sonra Cinsel İstismar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yerleşik olarak yaşayan 56 yaşındaki İngiliz A.H.L., bir kadın arkadaşı ile gittiği otelin restoranında tanıştığı Murat M.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek, şikayetçi oldu.

Otelde İğrenç Saldırı! Alkollü Kadına Önce Dayak Sonra  Cinsel İstismar

Marmaris'te bir Türk ile evli olan ve bir tur acentesinin internet sayfasından bilet satışı işi yapan A.H.L., 25 Eylül akşamı Türk kadın arkadaşı ile Uzunyalı mevkiindeki bir otelin altındaki restorana gitti. Burada yemek yiyip içki içen iki kadın, bir süre sonra yan masalarında yemek yiyen iki erkekle tanışarak sohbete başladı. Bir süre sonra Murat B., iki kadını kendi masasına davet etti.

Sohbet sırasında şahsın kendisine sarılması ve elle sarkıntılık yapmasından rahatsız olan A.H.L. masadan kalkarak, restoranın üst katındaki tuvalete yöneldi. Kadının arkasından giden şahıs burada A.H.L.'ye önce dayak attı daha sonra kucağına alarak bir odaya götürüp cinsle istismarda bulundu. Şikayet üzerine İzmir Karşıyaka'dan geldiği ve otelde tatil yaptığı belritilen market işletmecisi Murat B. gözaltına alındı. Olaya dair başlatılan soruşturma sürüyor.