Önce Şiir Okudu, Sonra Cinsel Organını Gösterdi! Komşular İsyan Etti, "Sürekli Aynı Şeyler..."

Antalya'da psikolojik rahatsızlıkları olduğu belirtilen Ünal O. isimli yaşlı adam oturduğu apartmanın 7. katındaki dairesinin penceresi ve balkonundan bahçeye eşya fırlatmaya başladı.

Önce Şiir Okudu, Sonra Cinsel Organını Gösterdi! Komşular İsyan Etti, "Sürekli Aynı Şeyler..."

Olay yerine gelen ekiplerin eylemini sonlandırmasını istediği şahıs, önce şiir okudu, daha sonra da kendisine bakanlara cinsel organını gösterdi. Olayın sürekli tekrar ettiğini belirten komşular ise Ünal O.'dan şikayetçi oldu. Sabah saatlerinde Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi 6450 sokak'taki 8 katlı apartmanda yaşayan vatandaşlar, Ünal O. isimli psikolojik rahatsızlığı bulunan şahsın eşyaları sağa sola fırlatma sesleriyle uyandı.

Şahsın, pencere ve balkondan aşağıya tost makinesi, televizyon , damacana, vantilatör gibi çok sayıda eşya fırlattığını gören komşuları sağlık ve polis ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler , şahsı ikna etmeye çalıştı. Psikolojik sorunları olduğu kaydedilen Ünal O. ise kendisini ikna etmek isteyen kişilere şiir okuduktan sonra onlara cinsel organını gösterdi. Tüm çabalara rağmen aşağıya inmeyen şahıs evine girdikten sonra çıkmayınca polis olay yerinden ayrıldı.  Olayın şokunu üzerinden atamayan komşular ise benzer olayları sürekli yaşadıklarını belirterek Ünal O.'dan şikayetçi oldu.