Okul Tuvaletinde İğrenç Olay! Öğretmen Hakkında Karar Verildi

KKTC'de , Lefkoşa Türk Lisesi'nde görev yapan beden eğitimi öğretmeni Hüseyin G.'nin lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki E.S.'ye okul tuvaletinde cinsel istismarda bulunduğu ve bu anları kameraya kaydettiği iddiasıyla başlatılan soruşturmanın sona erdiği, ilgili şahsın hem öğretmenlikten hem de kamu görevinden ihraç edildiği bildirildi.

Okul Tuvaletinde İğrenç Olay! Öğretmen Hakkında Karar Verildi

KKTC'de büyük infial yaratan olay, 7 Mart'ta patlak vermişti. İddialara göre, LTL'de görev yapan beden eğitimi öğretmeni Hüseyin G., bir süre önce lise son sınıf öğrencisine cinsel istismarda bulunmaya başladı. İstismarı cep telefonu kamerasıyla kaydeden şahsın , liseli kız çocuğuna okul tuvaletinde de cinsel istismarda bulunduğu ve bunu kamerayla kaydettiği, liseli kıza ayrıca arkadaşlarıyla ilişkiye girmesi için para verdiği iddia edilmişti.

Olayın MEB'e bir ihbar ile ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri öğretmen ve öğrencinin cep telefonlarına el koyarken, cihazlarda ilgili görüntüler ele geçirildi. Bakanlık tarafından bugün yapılan açıklamada, şahsın öğretmenlik ve kamu görevinden ihraç edildiği, adli soruşturmanın da devam ettiği belirtildi.