Oğullarını Öldüren Anne ile Babadan Kan Donduran İtiraflar : Bana Uyuşturucu İçirip Tecavüz Etmeye Çalıştı

Bursa'da, oğulları 34 yaşındaki Şenol Rençber'i başına levye ile vurduktan sonra bıçaklayan ardından da iple boğarak, cesedini yol kenarına bırakan baba Talat Rençber ile anne Ayşe Rençber'in yargılamasına başlandı.

Oğullarını Öldüren Anne ile Babadan Kan Donduran İtiraflar : Bana Uyuşturucu İçirip Tecavüz Etmeye Çalıştı

ANNE RENÇBER, "OĞLUM TORUNUMDA EVDEYKEN BANA TECAVÜZ ETMEYE ÇALIŞTI"

Tutuklu sanıklardan anne Ayşe Rençber, oğlunun kendisine uyuşturucu içirip tecavüz etmeye çalıştığını, eşinin oğluna vurduğunda öldürmemesi için yalvardığını söyledi. Tutuklu sanıklardan Ayşe Rençber, "Oğlum, uyuşturucu kullandığında eşine ve oğluna kötü davranıyordu. Oğlumu uyuşturucudan kurtarmak için bir evimizi sattık. Odanın kapısını kilitleyerek, bıçakla bize saldırıyordu. Olaydan bir gün önce gelinim işe gitmişti. Oğlum eve gelip, banyoya girdi. Orada uyuşturucu içti. Sonra oturma odasında torunumla birlikte otururken, üzerine soyunup evde çıplak dolaşmaya başladı. Oğluma kızınca beni banyoya sürükledi. Bana zorla uyuşturucu içirmeye kalkıştı. Bana tecavüz etmeye çalıştı. Bunu ilk defa söylüyorum. 'Sen benim oğlumsun' dediğimde, beni başkalarıyla fuhuş yapmakla suçladı. Komşular duymasın rezil olmayalım diye çığlık atamadım" şeklinde konuştu. 

BABA RENÇBER, "BANA SAYISIZ KÜFÜR ETTİ"

Duruşmada tutuklu sanık baba Rençber ise, çocuğunun 7 senedir uyuşturucu kullandığını, daha önce de defalarca sorun çıkardığını, komşularının da oğlunu defalarca şikayet ettiğini fakat ifadesinin alınarak tekrar salındığını belirterek, "Daha sonra komşumun babası beni telefonla arayarak, bize evden çıkmamızı söyledi. Gürsu TOKİ'de bulunan evimize giderken arabada ben, eşim ve oğlum vardı. Oğluma 'Neden böyle yapıyorsun, eşin ve çocuğun var. Biz insanların yüzüne bakamaz hale getirdin' dedim. Bana orada sayısızca küfür etti. Oğlum, 'Bana karışacağına karına sahip çık, eve adamlar gelip çıkıyor, haberin var mı?' dedi. Ondan sonra ne olduğunu bilmiyorum. Öfkeme yenik düştüm. Yanımda bulunan levye ile iki defa kafasına vurdum. Baygınken eve gidip bıçak aldım. Sonra ormanlık alana gittik. Oğlum kendine gelince bana vurmaya çalıştı. Ben de bıçağı göğsüne sapladım. Eşim o sırada ağlıyordu. Oğlumun boynuna ip bağlayıp, boğarak araçtan indirdim. Oğlumu öldürme kastım yoktu. Yaralı halde yol kenarına bıraktım. Oradan biri alır görür de hastaneye götürür diye düşündüm. Çok pişmanım." dedi. 

ÖLDÜRÜLEN ŞAHSIN EŞİ, "ENİŞTEMİ SABAHA KADAR DARBETTİ, ABLAMI KAÇIRMAYA ÇALIŞTI, KOMŞUMA CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR GÖNDERDİ"

Şahsın eşi ise , Şenol'un ablasını kaçırmaya çalıştığını, ailesine saldırdığını, eniştesini bir sefer kaçırarak sabaha kadar darbettiğini, komşularına cinsel mesaj gönderdiğini belirterek, "Şenol, bir seferinde uyuşturucu kullanıp aileme saldırdı. Ablamı kaçırmaya kalkıştı. Eniştemi bir sefer kaçırıp sabaha kadar darbetti. Yengemin kolundaki bilezikleri almaya kalkıştığında, yengem bağırınca eşim korkup kaçmış. Uyuşturucu madde alınca evde çıplak dolaşıyordu. 4,5 yaşındaki oğlumu ondan uzak tutmaya çalışıyordum. Eşim, eski telefonumdan alt komşuma cinsel içerikli mesajlar yazmış. Eşim oluğunu anlayınca, alt komşumun eşi onu dışarıya çağırdı. Camdan baktığımda tartışırken gördüm. Daha sonra karakolluk oldu. Ertesi gün babamla birlikte adliyeye gidip eşimi aldık. Eve gelmesin diye uzaklaştırma kararı aldırmıştım. Arabada olan olaylardan haberim yok. Eşimin düzenli kullandığı bazı haplar vardı. Annem giderken kendine gelir düşüncesiyle hapları alıp götürdü" dedi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.