OGM 1146 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı ( Büro Personeli , Mühendis, Biyolog ve Daha Fazlası)

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün büro memuru alımı için başvuru yapan adayların merakla beklediği duyuru geldi. Adaylar e-Devlet'e giriş yaparak sonuçlara erişim sağlayabilecek. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasından geçtiğimiz ay toplanan başvurular 23 Eylül 2019 tarihinde sona ermişti. Orman Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Avukat, Biyol

OGM 1146 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı ( Büro Personeli , Mühendis, Biyolog ve Daha Fazlası)

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün büro memuru alımı için başvuru yapan adayların merakla beklediği duyuru geldi. Adaylar e-Devlet'e giriş yaparak sonuçlara erişim sağlayabilecek. 

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasından geçtiğimiz ay toplanan başvurular 23 Eylül 2019 tarihinde sona ermişti.

Orman Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Avukat, Biyolog, Laborant , Tekniker , Büro Personeli ve şoför unvanları için başvuru yapan adayların merakla beklediği sonuç duyurusu yayımlandı.  OGM Personel alımı için başvuru yapan adaylar,  https://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/?fbclid=IwAR3rxh7xIkh5r7P-X1sAcear4ikKwLRq3-qHadfFPR3OQGJ6RjC3k0B6vYQ adresine giriş yapıldıktan sonra e-Devlet ile giriş yaparak sonuçlara erişim mümkün.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİ?