Müge Anlı'nın Programlarındaki Yorumlarıyla Dikkat Çeken Arif Verimli'den Aşı Paylaşımı! Zorunlu Olmalı

Müge Anlı'nın programlarındaki değerlendirmeleriyle bilinen ünlü Psikolog Arif Verimli, koronavirüs aşısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı'nın Programlarındaki Yorumlarıyla Dikkat Çeken Arif Verimli'den Aşı Paylaşımı! Zorunlu Olmalı

Ulaşabildiği ilk koronavirüs aşısını yaptıracağını, gönlünün Moderna'dan yana olduğunu söyleyen Verimli, aşı olmayanların noter, tapu işleri, vergi yapılandırma işlemleri, herhangi bir dernek üyeliği gibi işlemlerinin yapılmaması gerektiğini, aşının zorunlu hale getirilmesi gerektiğini savundu. Bir kullanıcısının TCK 77'inci maddeyi hatırlatmasına da yanıt veren Verimli, "Lütfen Hakkımda suç duyurusunda bulunun" ifadelerini kullandı.

Arif Verimli, sosyal medya hesabından, "Ulaşabildiğim ilk aşıyı vurulacağım. Benim gönlüm Moderna'nın aşısında. O da belki seneye. Sinovac, BioNTech şu an hangisi olursa vurulacağım. Çin aşısı deyip küçümsemeyin. Bizim Tıpta klasik aşı dediğimiz değerli bir aşı. Aşı olacağım. Aşı olmayacakların noter işleri, tapu işleri yapılmasın. Vergi yapılandırmasından yararlanmasın, herhangi bir derneğe üye olamasınlar, pasaportları askıya alınsın, vize verilmesin, aşı olduğunu kanıtlamayan nikah yaptıramasın" ifadelerini kullandı.