Müge Anlı'da İtiraf Canlı Yayında Geldi-16 Yaş Küçük Sevgilisi ile..

Müge Anlı 'da araştırılan konuyu Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri çözdü ve itiraf canlı yayında geldi. N.Ö. 'nün kendinden 16 yaş küçük sevgilisi cinayeti itiraf etti.

Müge Anlı'da İtiraf Canlı Yayında Geldi-16 Yaş Küçük Sevgilisi ile..

Müge Anlı 'da son dakika gelişmesi.

Atv ekranlarında yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı televizyon programında flaş itiraf geldi. Bundan 34 gün önce Manisa 'da kaybolan  Turgut Özyürek’in eşinin, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre olay hakkında soruşturma başlatan  Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, N.Ö. ’nün evine baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda N.Ö. isimli kişinin evinde bulunan ve kendisinden 16 yaş küçük olduğu öğrenilen sevgilisi H.A. 'nın gözaltına alındığı bildirildi.

58 yaşındaki Turgut Özyürek isimli kişi, 24 Ekim 2019 tarihinde Manisa ’de kaybolmuştu. Bunun ardından Atv' ekranlarında yayınlanan ve Müge Anlı 'nın sunduğu programına katılan kayıp adamın kardeşleri, bir yıl önce evlendiği eşi N.Ö. isimli kişiden şüphelendiğini söylemişti.

DAHA ÖNCE 7 DEFA EVLENMİŞ

Programda, eş N.Ö. ’nün daha önce birçok evlilik geçirdiği açıklandı. Kardeşlerinin verdiği bilgiye göre N.Ö. isimli kişinin 7 kez evlendiği ve evlendiği kişileri dolandırdığı belirtildi. 

Söz konusu iddialara göre N.Ö. isimli kişinn kendisinden 16 yaş genç bir sevgilisinin de olduğu bildirildi.  Bu iddiaları N.Ö.  kabul etmedi. Canlı olarak ekranlara gelen programa telefonla bağlanan  H. A. ’nın ablası, 33 yaşındaki kardeşine ulaşamadığını ve N.Ö. tarafından zorla tutulduğunu söyledi.

POLİS , SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay ile ilgili soruşturma başlatan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, N.Ö. isimli kişinin evine baskın düzenledi. Düzenlenen baskında, N.Ö.’nün evinde , kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi H.A. 'nın bulunduğu ve bu kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan ve emniyete götürülen H.A., emniyette verdiği ifadesinde Turgut Özyürek ’i öldürdüğünü itiraf etti.  “N. ile evlenecektim. Turgut ondan boşanmıyordu. Ben de onu öldürdüm” diyerek H.A. cinayeti emniyette itiraf etti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA