Milletvekili Adayı Gösterilmeyen Mengi : İYİ Partiye Verdiğim Bağışı Geri İstiyorum

İYİ Parti'den milletvekili aday listelerinde gösterilmemesinin ardından istifa eden ve partinin başlangıçtaki çizgiden çok uzak olduğunu söyleyen Ruhat Mengi, sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilerini sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Gösterilmeyen Mengi : İYİ Partiye Verdiğim Bağışı Geri İstiyorum

Son olarak İYİ Parti yönetiminin kendisinden baskıyla bağış aldığını öne süren Ruhat Mengi, söz konusu bağışın kendisine iade edilmesi gerektiğini söyledi. İYİ Parti'yi etiketleyerek 'İyi Parti yönetiminden "baskılarla aldikları" bağışi bana geri iade etmelerini bekliyorum.Ben "gerçek yüzü" tam ortaya çikmadan bağış yapmıştım, şimdi anlaşilmıştır. Iade olmazsa buradan sık sık hatırlatacağım @iyiparti' ifadelerini kullanan Ruhat Mengi'ye büyük Mobilbahis tepki geldi.

İYİ Parti'de Akşener'in en yakınındaki isimlerden birisi olan Murat İde, "Bir meslektaşınız olarak ben bir adım attım Ruhat hanım.. İnşallah sonuç alırız da, konuşulması bile mahçup eden bu anlamsız durumdan kurtuluruz.." şeklinde bir yanıt verdikten sonra "Ağustos ayı maaşından vazgeçtiğini ve söz konusu maaşın Kurucular Kurulu'ndan istifa eden Ruhat Mengi'ye verilmesini arz ettiğini bildiren" dilekçeyi paylaştı.  İYİ Partili bir çok isiminde "hesap numaranı ver de paranı gönderelim sus" şeklinde mesaj attığı görüldü.