MHP'li Enginyurt'tan AK Parti'ye Tepki : Sevsinler Böyle İttifakı

AK Parti MHP İttifakı dağılıyor mu? Art arda iki siyasi partiden de gelen sert açıklamalar, Cumhur ittifakının yerel seçimler öncesi ayrılabileceği yorumlarını beraberinde getiriyor.

MHP'li Enginyurt'tan AK Parti'ye Tepki : Sevsinler Böyle İttifakı

MHP Lideri Bahçeli'nin Andımız ve Af konusundaki sert açıklamalarına bugün AK Parti'den yanıt gelmişti. MHP'li milletvekillerinin TBMM'deki kanun tekliflerinin bir bir reddedilmesi de ittifakla ilgili 'Çatlıyor mu?' yorumlarının artmasına sebep oldu. MHP Milletvekili Enginyurt, son zamanlarda AK Parti'ye yönelik en çok eleştiriyi gündeme getiren milletvekilleri arasında yer alıyor. ABD'li Ajan Brunson'ın 3 yıl 1 ay hapis cezası aldıktan sonra salıverilmesine tepki gösteren Enginyurt geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Niye saldınız kardeşim bu adamı, O zaman niye iphone kırdırdınız bize? ' demişti.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti'ye yönelik sert eleştirilerini sürdürüyor. MHP mensubu insanların İş bulamadığını, Ülkücülerin MEB'de yönetici seviyeye gelemediğini, Bürokraside MHP Düşmanlığı olduğunu söyleyen Enginyurt, TBMM'ye MHP tarafından getirilen tekliflerin de havada kaldığını belirterek, "MHP mensubu olanları İş Kura bile başlatma. Ülkücü Öğretmenden İlkokul Müdürü yapma. Bürokraside MHP düşmanlığı devam etsin. MHPnin her teklifine çemkirerek tepki göster. Andımız serbest kaldı diye Danıştaya diklen. Sonra aman İttifakı bozma de. Sevsinler böyle ittifakı." dedi.