MHP'li Büyükataman'dan 'EYT' Çıkışı: Mesele Vatan Hainleri İle El Ele Olmamaktır

MHP'li Büyükataman'dan 'EYT' Çıkışı: Mesele Vatan Hainleri İle El Ele Olmamaktır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP'nin Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda daha önce olumlu oy kullandığı öneriye ikinci oylamada red vermesiyle ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

EYT'nin şehit kanı ,gazi hakkına takılmaması için çekimser yönde oy kullanıldığını öner süren Büyükataman, "Emeklilikte Yaşa Takılanlar" şehit kanına, gazi hakkına takılmasın. Şer ittifakı ile ve özellikle PKK'nın siyasi uzantısıyla hiç bir yerde bir araya gelmemiz mümkün değildir. Yarın meseleniz hallolur. Mesele vatan haini ile el ele olmamaktır.MHP'nin sözü sözdür. Emeklilikte yaşa takılanlar konusu seçim beyannamemizde vardır. Aziz Türk milletine sözümüzdür." dedi.

Meclisin açıldığı günden bu yana MHP'nin TBMM'ye Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda kanun teklifi sunduğunu söyleyen Büyükataman, MHP'nin EYT konusunda sözünün arkasında olduğunu, uygun zaman ve zeminde konuyla ilgili gerekenin yapılacağını söyledi. Büyükataman, "Meclis açıldığı anda bu konuda partimizin TBMM’ye sunduğu bir kanun teklifi vardır. Biz sözünüzün arkasındayız. Uygun zaman ve zeminde konunun halli hususunda mutlaka gereken yapılacaktır." ifadelerini kullandı.