MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan 'Af Teklifi' Açıklaması: Sözümüzdür

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan 'Af teklifi' tepkilerine yanıt geldi. MHP'nin 'şartlı ceza indirimi' konusunda sözünün arkasında olduğunu söyleyen Enginyurt, FOX haberde yayımlanan görüntülerin biçildiğini, açıklamaların tamamına sosyal medya hesabından erişilebileceğini söyledi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan 'Af Teklifi' Açıklaması: Sözümüzdür

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan 'Af Teklifi' Açıklaması: Sözümüzdür

Kamuoyunda 'Af teklifi' olarak bilinen MHP tarafından şartlı ceza indirimi adı altında TBMM'ye sunulan kanun teklifiyle ilgili Ordu52 kanalında yaptığı açıklamalardan sonra tepki çeken Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, FOX Ana Haber'de yayımlanan görüntülerin başı ve sonunun kesilerek algı yapıldığını, kendisine hakaret edenler olduğunu buna rağmen af teklifi konusunda sözlerinin arkasında olduklarını söyledi. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabı üzerinden, "Ceza İndirmi konusun da,fox tvdeki haberi izleyerek yorum yapanlar. Öncelikle konuşmanın tamamı facebook sayfamda vardır izleyiniz. Benim tepkim sosyal Medya da şahsıma vepartime"dönek,yalancılar,oy yok, sözünüzü tutmadınız"diye hakaret edenlere isyandır.Ceza indirimi sözümüzdür." dedi.

FOX HABER'DE YAYIMLANAN GÖRÜNTÜLERDE HANGİ İFADELER VARDI

Cemal Enginyurt'un FOX Haber'deki görüntülerinde, "Af af, tamam da kardeşim, af isteyen de var, istemeyen de var, hapiste yatanların da mağdur ettiği insan yok mu? Öldüren varsa ölen de var, çalan varsa malı çalınan var, dayak atan varsa dayak yiyen de var değil mi? Ceza indirimi diyen arkadaşlara tekrar tekrar söylüyorum, uyuşturucu satan varsa uyuşturucu ile ölen de var değil mi? arkadaş nedir bu bu kadar ya. " ifadeleri yer alıyordu.

AF TEKLİFİYLE İLGİLİ ADALET BAKANLIĞININ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Adalet Bakanlığı'nın tartışmalara rağmen çalışmaları sürdürdüğü, kamuoyunda tepki çekmeyecek bir düzenlemenin üzerinde duracağı, kısa süre sonra da çalışmalarla ilgili Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün açıklama yapabileceği belirtiliyor.