MHP'den Son Dakika Mahkumlara Af Açıklaması

MHP Milletvekili Esin Kara, katıldığı bir televizyon programında mahkumlara af ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MHP'den Son Dakika Mahkumlara Af Açıklaması

MHP 'den mahkumlara af açıklaması.

Bengütürk canlı yayınına katılan MHP Milletvekili Esin Kara, MHP 'nin mahkumlara af ile ilgili son gelişmelere yer verdi. 

Bengü Tük canlı yayınına katılan Kara, sunucu Cem Açıkgöz 'ün "Şartlı ceza indirimi de oldukça önemli bir konu. Vatandaşlarınaslında, 31 Mart 'tan önce bir beklentisi var. Ne diyorsunuz" şeklindeki sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Sayın Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız, şartlı ceza indirimi ile ilgili yasa taslağımızı hazırlamıştır. Meclise sunduk. Allah nasip ederse Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar vermş oluğu kanun teklifinin arkasındadır. Hukuksal olarak harika, en ufak bir boşluğa yer vermeyecek şekilde, hukuki bilgilerle doldurulmuş olan bir yasa teklifidir. Yasa teklifinde herhangi bir açıklık bulunmamaktadır. Bu yasa teklifinin geçmesi, bizim de temennimizdir. Dileriz ki geçsin. Hani biizm milletimizden bize gelen teveccühün farkındayız. Onların dileklerini de görüyoruz. İnsallah geçer. Temennimiz 31 Mart öncesi geçmesidir."

MHP SEÇİM BEYANNAMESİNDEKİ HER MADDENİN ARKASINDA OLACAK

MHP'nin seçim beyannamesindeki tüm maddelerin arkasında olacağını söyleyen Kara, "Milliyetçi Hareket Partisi, seçim beyannamesinde olan her bir maddenin arkasında olacak. " dedi.

Af haberlerinden bildirimle haberdar olmak için kamubulteni mobil uygulamasını indirin.