Meteoroloji'den Uyarı Geldi! Daha Beteri Mi Geliyor?

Meteoroloji'den geçilen son dakika bilgisine göre Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinde şiddetli yağışların bu gece ve yarın da etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den Uyarı Geldi! Daha Beteri Mi Geliyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi dün yayımlanan uyarılarda bu sabahtan yarın öğle saatlerine kadar Orta ve Doğu Karadeniz şehirlerinde beklenen yağışların şiddetini arttırabileceğini bildirmişti.

Bugün şu ana kadar bölgede 20 ile 100 mm arasında yağış kaydedildiği öğrenilirken, bugün en fazla Yağış sel felaketiyle baş başa kalan Ordu'da meydana geldi. Ordu'da Modabet sel felaketinden 500 bin kişinin etkilendiği, şimdiye kadar bir can kaybı olmadığı, yaralılar olduğu bildirildi.

Şiddetli yağışların akşam saatlerinde Samsun, Giresun, Rize, Trabzon ve Sinop'da da etkili olması bekleniyor. Bölgede ani sel, su baskını, sel, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar muhtemel riskler arasında gösteriliyor. 

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bulteni uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA