Marmaris'teki yangında bir kişi gözaltında! Bakan Soylu açıkladı

Marmaris'te devam eden orman yangını ile ilgili bir kişi gözaltına alındı. Bakan Soylu tarafından açıklanan son dakika gelişmesinde yakalanan kişi ormanı kendinin yaktığını itiraf ettiği belirtildi.

Marmaris'teki yangında bir kişi gözaltında! Bakan Soylu açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklanan son dakika gelişmesine göre MArmaris'te salı günü gece saatlerinde başlayarak devam eden ve kontrol altına alınabilen yangın ile ilgil ilgi  bir kişinin gözaltına alındığını ve şüphelinin suçunu itiraf ettiğini söyledi.

Son dakika gelişmesinde olay ile ilgili gelimeler hakkında Bakan Soylu  Hisarönü Mahallesi Yangın Koordinasyon Merkezi'nde açıklamada bulundu.Yangın ile ilgili başlatılan soruşturmada bir şüphelinin üzerinde yoğunlaşan polis ekipleri  jandarma ekipleri ile birlikte şüphelinin izinde olduklarını belirtti.

Şüphelinin kimliği belirlendi
Yakalanan şüphelinin 34 yaşında Marmaris doğumlu S.A. olduğu tespit edilirken konu ile alakalı konuşan Bakan Soylu  şüphelinin yakalandığını ve suçunu itiraf ettiği aktarıldı .Suçunu itiraf eden S.A.'nın olayı gerçekleştirme sebebinin o bölgeyle ilgili geçmişten kalan bir ticari  anlaşmazlık olduğunu, aile arasında yaşanan anlaşmazlık sebebiyle kendisinin kızarak ormanı yaktığını söylediğini anlattı.

Kendini öldürmek istedi

Kendini de öldürmek isteyen şahsın olay gerçekleştirdiği bölgede iki benzin bidonu bulunduğu öğrenildi.