. ‘’ Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız."

Maliye Bakanı Naci AĞBAL reerandum çalışmaları kapsamında Konya'nın Akören ilçesini ziyaret etti.Bakan AĞBAL Maliye Bakanlığına yapılacak personel alımına değindi.Detaylar haberimizde

. ‘’ Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız."

Maliye Bakanı Naci AĞBAL Konya’nın Akören ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Ak Parti Akören ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen programda konuşan Bakan Naci AĞBAL bakanlığa alınacak personel konusuna değinerek şunları söyledi. ‘’ Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız."

16 Nisan Referandumuna da değinen Maliye Bakanı AĞBAL kuruluşundan itibaren Ak Parti’nin sivil bir anayasa talebi olduğunu belirterek şunları söyledi. "Bu ülkenin değişime, dönüşüme ihtiyacı var. Milletin kendi iradesiyle anayasa değiştirebilir. Sivil bir anayasayı kendi iradesiyle getirebilir. Bu milletin gerçekten sivil ve güçlü bir yönetime ihtiyacı var. Onun için 16 Nisan son derece önemlidir."

Toplantıda Konya’daki üniversitelere yeni bölümler açılması ve Pasgol bu üniversitelere yeni kadroların verilmesi ile ilgili taleplere de Bakan AĞBAL şu şekilde yanıt verdi. Bakan Naci AĞBAL konuyu Milli Eğitim Bakanı ile görüşeceğini belirterek ‘’ İnşallah bu konuyu milletvekillerimizin gayretleriyle takip ederiz. Kadro konusuna gelince de değerli arkadaşlar, Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız. Akörenli kardeşlerimizden üniversiteyi bitirenlerden özellikle rica ediyorum bu sınavlara girsinler, bu sınavlarda başarılı olsunlar." 

Hollanda ile olan gerginliğe de değinen bakan Naci AĞBAL ''Şimdi kalkıp bize medeniyet dersi vermeye kalkıyorlar. Mehmet Akif Ersoy ne diyor, 'Tek dişi kalmış canavar.' 2017'de bir kez daha Batı medeniyetinin, Avrupa'nın göbeğinde insanlık ve demokrasi dışı görüntülerle karşılaştık. Tek dişi kalmış canavarlar yeniden hortladı. Avrupa'da gittikçe yaygınlaşan İslamofobia, yabancı düşmanlığı ve Türkiye düşmanlığı... Bunlar üst üste geldi. Sorumsuz siyasiler, aşırı sağın peşine takılan siyasetçiler, hiçbir medeniyetin kabul etmeyeceği sahneleri adeta tiyatro oynarcasına canlandırmaya başladılar." şeklinde konuştu. 

Kamubulteni.com KONYA