KPSS 39 Günde Açıklandı-İŞKUR 60 Gündür Başvuru Sonuçlarını Açıklayamadı

Binlerce aday İŞKUR büro personeli ve İMD alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Sonuçlar 60 gündür açıklanmıyor.

KPSS 39 Günde Açıklandı-İŞKUR 60 Gündür Başvuru Sonuçlarını Açıklayamadı

Türkiye İş Kurumu İMD ve büro personeli alımı başvuru sonuçları hala açıklanmadı.

Geçtiğimiz Temmuz ayının 4 'üne kadar Türkiye İş Kurumuna İMD ile büro personeli alımı için başvurular alınmıştı. Binlerce kişi İŞKUR bünyesinde kamu personeli olabilmek için başvuru yapmıştı. Başvuruların alınmasının ardından binlerce aday sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.

KPSS yapıldı sonuçları açıklandı, YKS sonuçları açıklandı , tercihleri alındı ve tercih sonuçları açıklandı. KYK 3 bin kişilik işçi alıım yaptı başvuru sonuçlarını açıkladı. Bu ve bunlar gibi birçok şey meydana geldi. Bu süre içinde İŞKUR hala başvuru sonuçlarını açıklayamadı.

İlana başvuru yapan adaylar sonuçların açıklanmasını istiyor. Sosyal medya ile forum sayfaları üzerinden yorum yapan ve bize mesaj gönderen kullanıcılar, sonuçların açıklanmasını istiyor. Ancak İŞKUR sessizliğini hala koruyor.

SÖZLÜ MÜLAKAT OLACAK

Başvuru sonuçları açıklandıktan sonra sözlü mülakat yapılacak. Sözlü mülakat ile ilgili İŞKUR şu bigileri verdi:

Sözlü sınavda adaylar, kurulacak komisyonlar marifetiyle; Kurumun görev alanına ilişkin bilgi düzeyi, muhakeme ve ifade yeteneği, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, ikna kabiliyeti, iletişim becerisi, genel yetenek ve genel kültürü yönlerinden değerlendirilecek ve komisyon üyelerinin vermiş olduğu puanların aritmetik ortalaması alınmak suretiyle sözlü sınav puanı belirlenecektir. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

SONUÇ SAYFASI

Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara