Kocaeli'de Akılalmaz Olay! Tacizciye Engel Oldu! Fakat...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, tacize uğrayan genç kıza yardım etmeye çalışan A.Ş. yanlış anlaşılınca bazı şahısların saldırısına uğradı.

Kocaeli'de Akılalmaz Olay! Tacizciye Engel Oldu! Fakat...

Genç kızın "Beni tacizcinin elinden kurtardı, suçu yok vurmayın" diye bağırdığı öğrenilirken, bir kişi kırık soda şişesini talihsiz adamın sırtına sapladı. Araya girenler A.Ş'yi kalabalığın elinden zor kurtardı.  

Akıllara durgunluk veren olay , bugün öğle saatlerinde, Gebze ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Yoldan geçen bir şahsın genç kızı taciz ettiğini gören A.Ş, kıza yardım etmek istedi. Bu sırada çevredeki bazı kişiler A.Ş'nin Betgaranti genç kızı taciz ettiğini sandılar. bu şahıslar, A.Ş'yi öldüresiye dövmeye başladı. Genç kızın 'Lütfen yapmayın beni tacizcinin elinden bu adam kurtardı, suçu yok vurmayın' diye bağırdığı görüldü. Kalablıktan bir şahıs kırık soda şişesini A.Ş'nin sırtına sapladı. Kızın bağrışlarını duyan esnaf yerde yatan A.Ş'yi çılgına dönen şahısların elinden zor kurtadı.

Olay yerine gelen polis, A.Ş'yi koruma altına aldı ve hastaneye sevkini sağladı. Genç kızın ifadesine başvuran polis, gerçek tacizciyi ve soda şişesi ile A.Ş'yi öldürmeye kast eden şahsı yakalamak için çalışma başlattı.