Kırıkkale'de Zincirleme Kaza! 9 Kişi Yaralandı

Kırıkkale'de 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 2'si çocuk 9 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Kırıkkale'de Zincirleme Kaza! 9 Kişi Yaralandı

Kırıkkale-Ankara karahyolunun 1. kilometresinde meydana gelen trafik kazasına ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı.

Karayolunun 1. kilometresinde aynı yönde seyreden Salih Yılmaz idaresindeki hafif ticari araç, Fahrettin Erten'in idaresindeki yabancı plakalı otomobil, Yahya Konaş'ın idaresindeki otomobil ile Doğan Orhan yönetimin deki bir başka otomobil ile çarpıştı. 4 aracın karıştı kazada sürücü Yılmaz ile araçlarda bulunan Hümeysa (20) ve Emine Yılmaz (47), Enver Yıldız (50), Batuhan Taha (18), Fatma Selim (40), Elif Zümre (8) ve Beyza Nur Erten (8) ile Zeynep Yıldırım yaralandı.

Yaralı vatandaşlar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahelenin ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 4 aracın karıştığı kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kamudaki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA