Kılıçdaroğlu'na Saldırı Sonrası Süleyman Soylu'dan İlk Açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu 'na düzenlenen saldırı ile ilgili AK Parti 'den ilk açıklama geldi. İşte Süleyman Soylu'nun açıklaması.

Kılıçdaroğlu'na Saldırı Sonrası Süleyman Soylu'dan İlk Açıklama

Süleyman Soylu  ve AK Parti 'den açıklama.

Kemal Kılıçdaroğlu 'na düzenlenen saldırı ile ilgili AK Parti 'den açıklama geldi. Soylu yaptığı son dakika açıklamasında , saldırının kabul edilemez olduğunu ve bu saldırının tüm yönleri ile araştırılacağını söyledi. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, NTV canlı yayınında  saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gerekli güvenlik tedbirleri alındı. Herhangi bir güvenlik sorunu yok. Bu konuyla ilgili sorumlular hakkında gerekli işlemler başlatıldı. Kılıçdaroğlu ile arkadaşlarımız temas halinde" ifadelerini kullandı..

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi' nde olağanüstü toplantı çağrısı yapılarak CHP 'li yönetici ve vekiller Ankara'ya çağrıldı.

SÜLEYMAN SOYLU 'DAN SALDIRI SONRASI İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu 'na yapılan saldırı ile ilgili konuştu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada saldırının kabul edilemeyeceğini ve tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ 'NDEN AÇIKLAMA

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Her türlü şiddet eylemini kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun diyoruz. Hukuk dışına çıkmaya kimsenin hakkı yoktur. Şiddet bir hak arama ya da protesto yolu değildir. Sorumlular açığa çıkarılacak ve gereken yasal işlem yapılacaktır." ifadelerine yer verdi.

KILIÇDAROĞLU ZIRHLI ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜ

Kemal Kılıçdaroğlu bölgeye gelen zırhlı araca alındı ve bölgeden uzaklaştırıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA