Kasım Süleymani'nin Yerine Gelen İsmail Kani : Amerikalıların Cesetlerini Görmek için  Sabredin

İran Devrim Muhafızlarına bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında hayatını kaybetmesinin ardından Hamaney'in atama kararıyla Kudüs Gücünün başına getirilen Tuğgeneral İsmail Kani, ABD'yi  tedhit etti.

Kasım Süleymani'nin Yerine Gelen İsmail Kani : Amerikalıların Cesetlerini Görmek için  Sabredin

Tüm Ortadoğu'da amerikalıların cesetlerinin görülmesi için biraz daha sabredilmesi gerektiğini söyleyen Kani, intikamın mutlaka alınacağını söyledi.  Irak'ın başkenti Bağdat'ta havaalanına düzenlenen füzeli saldırıda İran Devrim Muhafızlarına bağlı Kudüs Gücünün komutanı general Kasım Süleymani ve İran yanlısı Haşdi Şabi'nin Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi El-Mühendis hayatını kaybetmiş, Irak Devlet Televizyonu tarafından dünya ile paylaşılan haberde, "Haşdi Şabi basın kaynaklarına göre, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis, Bağdat'ta havalimanı yolunda araçlarına yönelik saldırıda öldürüldü" ifadeleri yer almıştı.

İran'dan da bir süre sonra resmi açıklama gelmiş ve ABD'nin aptalça saldırının bedelini ödeyeceğine yönelik sert ifadeler kullanılmıştı.

İran Devrim Muhafızları Sözcüsü Şerif ise katıldığı canlı yayında gözyaşlarını tutamamış, ABD'ye bedel ödetileceğini söylemişti.