Karısının Yaptıklarını Gizli Kamerada Görünce Şok Olmuştu! Mahkeme Kararı Açıkladı

Zonguldak Gökçebey'de kızı Esila'ya 2 yaşındayken, anne Tuğba T.'nin şiddet uyguladığını evin salonuna yerleştirdiği kamerayla ortaya çıkararak, dayakçı anneye 1 sene 3 ay hapis cezasının verilmesini sağlayan baba Erdem T. , başlattığı hukuk mücadelesini kazandı.

Karısının Yaptıklarını Gizli Kamerada Görünce Şok Olmuştu! Mahkeme Kararı Açıkladı

Esila'nın velayeti eşinden boşanan babaya verilirken, Erdem T., anne şiddetine maruz kalan talihsiz yavrunun iyi bir eğitim alması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılmış milyonlarca kişi dayakçı anneye tepki göstermişti.

Öz kızına şiddet uygulayan kadın başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmış daha sonra çıkarıldığı mahkemece 1 sene 3 ay hapis cezasına çarptırılmış, ceza sanığın pişman olması ve iyi hal nedeniyle ertelenmişti. Bu süreçte eşine boşanma davası açan ve kızının velayeti için hukuk mücadelesi başlatan Erdem T., mücadeleyi kazandı. Çifti boşayan mahkeme, Esila'nın velayetini Erdem T.'ye verirken, öz kızına şiddet uygulayan Tuğba T.'nin nafaka isteğini de geri çevirdi.

Anne şiddetine maruz kalan talihsiz bebeğin velayetini alan baba Erdem T., karardan dolayı çok mutlu olduğunu söylerken, bundan sonra kızının geleceği için mücadelesini sürdüreceğini ifade etti.