Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Kısıtlamalar İçin Gözler Kabinede

Kısıtlamaların esnetilmesi , koronavirüs pandemisinde yeni kararlar için gözler kabine toplantısında. Peki kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine ne zaman toplanacak? İşte son bilgiler.

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Kısıtlamalar İçin Gözler Kabinede

Kabine toplantısı ne zaman?

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği kabine toplantısının dün yapılması bekleniyordu. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ programı nedeniyle kabine toplantısının bu hafta başka bir günde yapılması bekleniyor. 

YENİ NORMAL

Koronavirüs pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlamaların görüşüleceği kabine toplantısı merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamalarda ilk esnetilme ile ilgili geçen gün bir açıklama yaptı ve kabine toplantısını işaret edeerek lokanta kısıtlamasının kaldırılabileceğini söyledi. Erdoğan açıklamasında, "Restoran işletmeciliği konusuyla ilgili kabine toplantımızda bunun değerlendirmesini yeniden ele alacağız. Endişelerimiz var. Maalesef her ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa da daha önce de bunlar söylendi. Maalesef sıkı tutulmuyor. Şu anda başarılı bir süreç var. " dedi.

Son açıklamalara baktığımızda ve aşılamada seyre baktığımızda ise yeni normale Mart ayı sonunda geçiş yapılabileceği bildirildi.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısının hangi gün yapılacağı henüz belli değil. Ancak yapılan son dakika açıklamasında kabinenin bu hafta toplanacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek kabine toplantısının Çarşamba ya da Perşembe günü yapılması bekleniyor. Kabine toplantısından haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN