İYİ Partili Koray Aydın'ı Acı Gününde Dostları Yalnız Bırakmadı

İYİ Partili Koray Aydın'ın acı günü... Üzerinde büyük emeği olan yengesini kaybeden Aydın'ı dostları ve İYİ Parti teşkilatı yalnız bırakmadı.

İYİ Partili Koray Aydın'ı Acı Gününde Dostları Yalnız Bırakmadı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, hayatını kaybeden yengesinin cenazesi için Trabzon'a gitmişti.Üzerinde büyük emekleri olan yengesinin vefat haberini sosyal medya üzerinden de paylaşan Aydın, "Ailemizin koca çınarı, beş vakit namazında ülkesinden, milletinden ve biz evlatlarından dualarını esirgemeyen Emine Aydın yengem Hakk'a yürüdü. Kendisini doğduğu topraklardan; Trabzon Yomra Özdil'den ebediyete uğurladık. Mevla'm sonsuz rahmet etsin. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullanmıştı.  Rahmetli yengesinin cenaze namazı için memleketi Trabzon'a giden Koray Aydın'ı dostları cenazede de yalnız bırakmadı. Koray Aydın, sosyal medya üzerinden hem parti teşkilatı hem de dostlarına taziye mesajları için teşekkürlerini iletti.

Aydın, "Hakk'ın rahmetine kavuşan yengemin cenazesi için geldiğim Trabzon'da acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayan; taziye için arayan ve mesaj yayınlayan başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere acımızı paylaşan herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun." dedi.