İYİ Parti Lideri Akşener'den 'Af' Açıklaması: Rahşan Affı Gibi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti GİK üyesi Nuri Okutan , bugün TBMM'ye gelerek TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ile bir araya geldi.

İYİ Parti Lideri Akşener'den 'Af' Açıklaması: Rahşan Affı Gibi

İYİ Parti'nin TBMM Grubu yönetim salonu ve çalışma odalarını icnelemelerde bulunan Akşener, gündemdeki meselelere ilişkin basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

RAHŞAN AFFI GİBİ

MHP tarafından gündeme getirilen Mahkum affı düzenlemesine ilişkin de açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Niye böyle bir af geldi hiçbirimiz anlayabilmiş değiliz. Gerekçesi anlamında, anlaşılabilir bir gerekçe görmedik. Meclis grubumuzun ve genel merkezimizin yaptığı çalışmada uyuşturucu kaçakçısı olanlara, bunu yayanlara, insan kaçakçılığına, kadına ve çocuğa karşı işlenen öldürme ve tecavüz gibi vakalar ayrı tutulmuş ama kaçırma eylemi işin içinde. Son derece sakıncalı talepler var içinde. Rahşan affı diye nitelendirilen, benim de milletvekili olduğum dönemde çıkan bir af var, onu parçala yapıştır şekilde bir şey gibi görünüyor." dedi.

İYİ PARTİ GRUBUNUN KATINDA ÇALIŞMALAR YAPILAMIYOR

Akşener, 3 aylık meclis tatiline rağmen İYİ Parti grubunun bulunduğu katta eksikliklerin hala tamamlanmamasına tepki gösterdi. Akşener, "Meclis Başkanına buradan dikkati çekmek isterim, bu görev kime verildiyse büyük bir savsaklama var. Çok büyük bir inşaat değil ki, alt tarafı oda bölündü. Bizim bütün memur arkadaşlarımız, çalışma arkadaşlarımız şu anda odasız. Bir an önce tamamlanması lazım." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA