İYİ Parti'den Cumhurbaşkanı'nın Sözlerine Sert Tepki!

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekilleri Lütfü Türkkan ve Yavuz Ağıralioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'AK Partinin Yıkılması' sözlerine tepki geldi.

İYİ Parti'den Cumhurbaşkanı'nın Sözlerine Sert Tepki!

Partisinin TBMM Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye'nin kaderiyle ortak olduğunu, AK Parti'nin yıkılmasının Türkiye için felaket olacağını söylemişti.

İYİ PARTİLİ İSİMLERDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YANIT

Erdoğan'ın açıklamalarına İYİ Parti'li isimlerden tepki gecikmedi. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu "Tam olarak problemimiz de budur. Ak Parti kendi kaderini milletin kaderi hâline getirdiği için ülkemiz bu halde. Tarih kendini vazgeçilmez sananlarla doludur. Türk Milleti ve Türk Devleti'nin varlığı bir kişiye, bir partiye bağlı değildir. Tayyip Bey müsterih olsun. Biz Varız..." şeklinde yanıt verirken, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise,"Ne biliyorsunuz, belki de ülkenin hayrına olur. Ülke rahatlar, ülke özgürleşir, ülke demokrasi liginde küme düşmekten kurtulur, ülke kabile olmak yolunda hızla yol almaktan vazgeçer." şeklinde yanıt verdi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA