İstanbul'da İlginç Olay: İntihar Eden Suriyeli Kadını Kurtardı, Başına Gelmeyen Kalmadı!

İstanbul'da denize atlayan Suriyeli genç kadını tekne çalışanları kurtardı.

İstanbul'da İlginç Olay: İntihar Eden Suriyeli Kadını Kurtardı, Başına Gelmeyen Kalmadı!

Genç kadın, kendisini kurtaran kişinin cep telefonunu çaldığını söyledi. Suriyeli kadın ambulans ile hastaneye kaldırılırken, hırsızlıkla suçlanan tekne çalışanı ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü. Teknede ve şahsın üzerinde yapılan ilk incelemelerde telefon bulunamadığı öğrenildi.

Olay, Balat sahilde yaşandı. Suriye uyruklu olduğu belirlenen genç bir kadın, taksiden inip denize atladı. Denizde çırpınan kadını gören tekne çalışanı, hemen denize atlayarak kadını kurtardı. Tekne çalışanı daha sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen poli,s ekiplerine tepki gösteren kadın, tekne çalışanını da hırsızlıkla suçladı.

Teknede ve şahsın civarında yapılan tüm arabalara rağmen kadının cep telefonu bulunamazken, ekipler kadının yoğun ısrarları neticesinde şahsı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Suriyeli kadını kurtaran tekne çalışanı, "Denize atlarken görmüşler, biz de sudan aldık kenara çıkarttık. Şimdi de 'telefonumu aldınız' diyor. Polisi de ambulansı da ben çağırdım" dedi. Olaya şahit olduğu belirtilen bir vatandaş da, "Taksiden indi direkt denize atladı. Bizim teknedeki arkadaşlar denizden çıkarttılar. Kendisini kurtaran kişiyi hırsızlıkla itham etti. Onu çıkartan adam sadece sudan çıkarttı, teknesine bile almadı" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: MİLLİYET