İstanbul'da İğrenç Olay! Evine Çağırdığı Ustadan Ahlaksız Teklif...

İstanbul'da evine tadilat yapmak için gelen ustanın cinsel saldırısına uğradığını öne süren kadın, polise giderek şikayetçi oldu.

İstanbul'da İğrenç Olay! Evine Çağırdığı Ustadan Ahlaksız Teklif...

Kadın, ustanın kendisine cinsel ilişki teklifinde bulunduğunu, teklifi kabul etmemesi halinde adını herkese yaymakla tehdit sacurduğunu öne sürdü. İstanbul'da yaşayan 41 yaşındaki Emriye K., evinin tedailat ve boya işlerini yaptırmak için anlaştığı 34 yaşındaki Veysel T.'nin cinsel tacizine uğradığını öne sürdü. Evin tadilatı için 5 gün boyunca eve gelip giden boya ustasının işini geç saatlere kadar uzattığını öne süren kadın, ustadan gitmesini istediğini fakat şahsın 2 saatlik işi kaldığını öne sürerek bir daha gelmemek için gece saatlerine kadar oyalandığını söyledi.

Odasına girip kapıyı kitlediğini söyleyen Emriye K., bir süre sonra ustanın kapısını zorladığını, kapıyı açınca da ustanın kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu söyledi. Şahsın kendisini kolundan çekerek yaraladığını iddia eden kadın, daha sonra evden ayrılan ustanın kendisine mesaj attığını ve cinsel ilişkide bulunmaması halinde adının yayılmasıyla tehdit edildiğini öne sürdü. Gözaltına alınan şahıs iddiaları reddederken, şahıs hakkında cinsel saldırı, cinsel taciz, tehdit, hakaret suçlarından 6 yıl 3 aydan 17 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.