İstanbul Bahçelievler'de Ekip Otosuna Çarpan Alkollü Sürücü Tutuklandı

İstanbul'da yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kıstılaması esnasında otomobiliyle polisten kaçarken ekip otosuna çarpan ve alkollü olmasının yanı sıra ehliyetsiz de olduğu öğrenilen sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Bahçelievler'de Ekip Otosuna Çarpan Alkollü Sürücü Tutuklandı

İstanbul''da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak otomobiliyle gezen İbrahim A., kendisini tespit eden polis ekiplerinin dur uyarılarına rağmen kaçtı. Kovalamaca esnasında Bahçelievler'de polis otosuna çarpan şahıs yakalanırken, şahsın alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi.

Şüpheli İbrahim A. ve araçtaki 3 kişi polis ekiplerince gözaltına alınırken, polis merkezindeki ilk ifadesinde, "Sonrasında araçla mahalleye sevk halindeyken trafik polisi durmam için işaret yaptı. Alkollü olmam, sokağa çıkma yasağı bulunması ve daha önce alkollü araç kullanmaktan geçici süreyle ehliyetimin alınmış olması sebebiyle ceza yememek için kaçtım." şeklinde kendisini savunan şahıs daha sonra adli makamlara teslim edildi.

İbrahim A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İbrahim A. ve araçtaki diğer 3 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesiyle para cezası verildi.