Habertürk Yazarı Sevilay Yılman: Gerçekse! Allah Bizim Belamızı Versin

GATA Başhekim yardımcısı olduğu belirtilen bir şahsın sosyal medyadan paylaştığı görüntüler Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Medeni kanunla mücadele halinde olduklarını söyleyen şahısla ilgili bir açıklama ise yapılmış değil.

Habertürk Yazarı Sevilay Yılman: Gerçekse! Allah Bizim Belamızı Versin

GATA Başhekim yardımcısı olduğu belirtilen bir şahsın sosyal medyada paylaştığı ve Medeni Kanunla mücadele ettiğine yönelik ifadeler kullandığı videoya tepkiler devam ederken, Habertürk yazarı Sevilay Yılman, videonun gerçek olduğuna inanmadığını söyleyerek, "Kesinlikle fake bir video bu! Olamaz böyle birşey! GATA VE ÜSTELİK DE BAŞHEKİM YARDIMCISI! Mümkün değil.Mümkünse zaten.Bu video gerçekse... Allah bizim belamızı versin!" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, GATA'da başhekim yardımcısı olduğu belirtilen şahsın, erkeklerin kadınları aldattığı için boşanmaması gerektiğini, beğendiklerini alabileceklerini, medeni kanunla mücadele içinde olduklarını söylüyor. Görüntüler sosyal medyada en çok tartışılan konular arasında yer alırken, Sağlık Bakanlığı ya da GATA'dan konuya dair bir açıklama gelmedi.